Pepernotentoernooi De Schaakmaat

Het team van De Regenboog is als tweede geëindigd in de B groep van het Pepernoten toernooi De Schaakmaat. Super gedaan Floris, Lars, Demian en Mark!

De Schaakmaat organiseerde dit gezellige Sinterklaas evenement voor schakers van jong (1 spelertje van 4 jr!) tot oud. Ouders en opa’s of oma’s mochten ook meespelen, naast de schaaktalenten van De Schaakmaat zelf. Voor deze editie waren voor het eerst ook scholen uitgenodigd. Leuk dat naast De Regenboog ook een team van De Bundel mee schaakte.

In totaal deden 15 teams mee aan het toernooi. De Regenboog was qua speelsterkte ingedeeld in de B groep. Eén ronde voor het einde stonden de jongens nog eerste in de B groep, maar door een gelijkspel in de slotronde werd dit uiteindelijk een tweede plaats. Speciale vermelding voor Demian, die zelfs alle 7 partijtjes wist te winnen, knap hoor!

Erg leuk dat de Schaakmaat ons hiervoor uitnodigde, volgend jaar zijn we weer van de partij!

Schaakmaat Pepernotentoernooi - 1 Schaakmaat Pepernotentoernooi - 2 Schaakmaat Pepernotentoernooi - 3 Schaakmaat Pepernotentoernooi - 4 Schaakmaat Pepernotentoernooi - 5 Schaakmaat Pepernotentoernooi - 6

 

Een reactie plaatsen